Schijt aan de overheid in samenwerking met RT tegen de EU censuur 

 

Welkom aan alle gasten en geniet van het ongecensureerde nieuws over het conflict in Oekraïne.

Deze ruimte is nog volop in ontwikkeling. Wij vragen aan iedere gast om in het publiek zwijgzaam te zijn over het bestaan van deze ruimte, aangezien de geldende censuurregels en het verbod op Russische nieuwskanalen in de EU.  (link is niet via browser te vinden plaats ze dus in uw favorieten) 

Wij danken Libertina Movie voor het ter beschikking stellen van deze ruimte.

Schijt aan de overheid.

 

Watch Live: Victory Day Military Parade Kicks Off in Moscow  09/05/2024

Nieuws zie De SADO Krant *** ⚡ Victoria Nuland, onderminister van Buitenlandse Zaken VS betrokken bij terroristische aanslag Moskou ⚡ Bewijzen gevonden: Oekraïne betaalde terroristen o.a. met Bitcoin ⚡ Onderzoeken bevestigen: Terroristische aanslag in Moskou was op bestelling van Oekraïne en! ⚡ Overal in OekraÏne loeien de luchtalarmen ⚡ Russich antwoord: 14 Tu-95MS strategische raketdragers richting Ukraïne lanceren kruisraketten op doelen in Oekraïne.⚡ Massale Oekraïnse raketaanval op het centrum van de stad Sebastopol ⚡ Alle terroristen die het stadhuis van Crocus aanvielen, aangehouden ⚡Terroristische aanslag in het "Crocus City Hall" bij Moskou ⚡ De Russische Slavyansk-brigade vernietigde de 3e compagnie ( AZOV Brigade) ⚡ Oekraïnse aanval markt Donetsk: 25 burgerdoden , waaronder twee kinderen ⚡ De strijdkrachten van de Russische Federatie vernietigden een peloton vijandelijke Leopard-2A6-tanks ⚡ Charkov: Krachtige explosie na Russische raketinslag ⚡ Een symmetrische reactie van de Russische Federatie kan volgen in het geval van diefstal door Europa van de bevroren tegoeden van Rusland ⚡ Russische overheid roept iedere reiziger/burger op om tijdens de NAVO-leveringen van F-16's de luchthavens in Polen, Roemenië, Bulgarije, Moldavië, Litouwen en Tsjechië te mijden! ⚡ Gevechten in de richting van Zaporizhzhia ⚡ ***

RT Live

RT Live

The Vladimir Putin Interview

(Tucker Carlson 08/02/2024)


Russia dismisses nuclear plant ‘attack’ allegations

'Former home to elites' | RT explores abandoned Ukrainian base

Russian Military Helicopter Special Operation in Ukraine

Donetsk battle in full swing | Locals flee, losing homes


 Documentaires Reportages

 

NIEUW: Maidan: Road to War

Verboden documentaire in het Westen 

Roses Have Thorns:

2014 Eén van de vele slachtpartijen op de  etnische Russen in de Donbass door de Oekraïnse nazi's.  Hoezo er zijn geen Nazi's in Oekraïne? Bevat shockerende beelden van de  genocide op de etnische Russen waarover de mainstream media zwijgen. 

UKRAINE / JOE BIDEN SCANDAL EXPLAINED

"CLINTON CASH"

Oliver Stone Documentaire. 

"Revealing Ukraine"

SUKHOI SU-57 PAK FA  Airshow

SUKHOI SU-35 Airshow

SUKHOI SU-25

SUKHOI SU-27

SUKHOI SU-24

Tsar Bomba vrijgegeven documentaire


IN THE PICTURE:  Kiev Dog


Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

L . V.
2 jaar geleden

Leuk gedaan! Altijd blijven vechten tegen de EU censuur...
Ik zal een regelmatige bezoeker, veel succes;